Over The Make Up Spot

The Make Up Spot is in 2012 opgericht met een simpele, maar heldere doelstelling: het beschikbaar maken van exclusieve cosmetica producten die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland. 

Met meer dan 85 merken en ruim 6000 producten is The Make Up Spot inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste beauty webshops van Nederland. Bij The Make Up Spot zijn vrouwen in alle leeftijdscategorieën op de juiste plek voor een exclusief aanbod cosmeticamerken, skincare, haarproducten en accessoires. 

Liefhebbers van exclusieve make-up kunnen bij The Make Up Spot hun hart ophalen met merken als Jeffree Star Cosmetics, Sigma, Anastasia Beverly Hills, Morphe, Sugarpill, Inglot en Viseart. Daarnaast bevat het assortiment van The Make Up Spot ook vele populaire skincare merken als Alpha-H, Malin+Goetz, Mario Badescu, Dr. Dennis Gross, Pixi en This Works en professionele haarmerken als Living Proof, OUAI, John Masters Organics, Lee Stafford en Leonor Greyl.

Bij The Make Up Spot staan servicegerichtheid en snelheid erg hoog in het vaandel en is de klant nog echt koning(in). Iedere bestelling wordt met veel zorg en liefde ingepakt zodat je als klant echt het gevoel hebt een cadeautje binnen te krijgen. Daarnaast hecht The Make Up Spot grote waarde aan klantvriendelijkheid en wordt iedere klant met veel liefde te woord gestaan, hetzij in de chat, via de email of de social media kanalen. Alle producten die The Make Up Spot aanbiedt zijn met veel liefde geselecteerd, origineel en direct uit voorraad leverbaar.

The Make Up Spot is niet alleen zeer geliefd bij influencers als bloggers en vloggers, ook vele bekende visagisten werken graag met de exclusieve producten van The Make Up Spot.